Gott nytt år

Imorgon är ett nytt år och då kan man ändra sin livsstil. Jag ska ändra.
Har säkert 10 nyårslöften men jag är fast besluten i att klara av alla.
Sitter och lyssnar på "Im gonna be - The proclaimers". Härligt :)

Om ca en timme så ska vi äta tacos och nu ska vi ner och börja med annat :)

Gott nytt år!

Käkar frukost

Snart ska vi till mormor och morfar och tacka för julklappspengarna. Sedan ska vi in till Flen och jag ska hem och duscha. Under tiden ska Jonas besikta bilen. Imorn ska vi äta tacos i huset och fira nyår :) Gott Nytt År!

The City

Sitter och kollar på the city marathon på MTV.
Häromdagen var jag på mellandagsrea och det var smockfullt inne i stan!
Fick stå i kö i 35 minuter på gina tricot men då såg jag och Jonas att kära svärmor stod längre fram så vi gick och gav kläderna till henne och pengarna och fortsatte till nästa affär.
Köpte två hoodtröjor, ett par strumbyxor och en t-shirt från gina.
Sedan in på vila där jag köpte jeanslegging, 3 par underkläder och två par örhängen.
Skulle vidare till cubus men jag kände att jag ville spara presentkortet till lite längre fram.

Imorgon så ska jag vara med Jonas. På torsdag så är det nyårsafton och vi ska fira det med alla i huset + en massa extra personer som kommer. Det ska bli riktigt trevligt!

Nu ska jag fokusera på programmet, hejsvejs!

Julafton

Lite oredigerade bilder på julgrans kuulorna men de blev lite fina ändå :)






Merry freakin' Christmas

Igår var det julafton, det var kul med Kalle och allt!
Fick presentkort på gina tricot, vila och cubus. Fick tallrikar, toffee, mobil, Sims 3 expansion och hörlurar. Och en massa pengar. Imorgon börjar mellandagsrean och då är det dags att handla kläder! Är i stort behov av de just nu så det passar bra att man fått presentkort, pengar + att det är rea :)

Idag var vi hos svärmor igen och åt middag. Sedan åkte vi hem och kollade på "det bästa från Mr. Bean". Jonas åkte förbi hos en kompis från Göteborg som var hemma hos föräldrarna över julen.
Nu sitter vi här och ska snart sova. Imorgon så ska vi åka till Mellösa hem till Jonas och äta julgröt med pöjksen och de andra som hyr samma hus. Det ska bli riktigt trevligt!

Nu får ni ha det bra, jag ska ta och läsa "När jag hör din röst" och bli klar med den någon gång!


Bilden tagen av mig + att jag redigerat den :)

Dagen innan

Ända sedan man var liten så har man alltid varit lycklig dagen innan julafton. För då är det just bara några timmar kvar. Man är så ivrig på att öppna varenda paket som är till en, även om man redan gått och klämt på varenda paket och redan gissat ut vad det är.. Jag är så idag. Riktigt nyfiken på vad jag får och det ska bli så mycket med julafton!

Idag kidnappade jag min lillkusin, Kimberly. Vi bakade pepparkakor, gaffliner och kokostoppar. Jag bakade ju hallongrottor igår och även gräddkola. Skulle ha gjort en sats med gräddkola till idag men det blev alldeles för mycket att göra. Så var barnvakt åt henne från 09.00-16.00. Gick upp 08.00 och började packa samt duschade. Sedan runt tio kom Jonas och hämtade oss och vi åkte och handlade lite julklappar till hans farmor. Sedan så bakade småkärringarna (vi) hela dagen medans Jonas meckade bil. Han är fortfarande ute.. Stackarn i kylan.

Nu ska jag ta fram Vörtbrödet ur kylen och lägga på julvaxduken på bordet!

Dagens låt: Break your heart - Taio Cruz

49 månader

Idag har jag och Jonas varit tillsammans i 49 månader. hjärta
Sitter och lyssnar på Melissa Horn. Har bakat formkakor hemma hos moster också.
Imorgon så ska jag baka gräddkola, kokostoppar, sirapskakor, hallongrottor samt gaffliner.
På torsdag så är det julafton, det är så himla mysigt!

Bara två dagar kvar!

Passar på att önska alla en god jul och gott nytt år redan idag!


Julekallt

Idag är det kallt! Nu på kvällen så är det ännu kallare. Men ändå skönt att det är snö till jul!

Idag har jag städat hemma hos Jonas, vi körde röjstädning i hela huset.
Sedan var jag till ica och handlade lite och nu sitter jag, mamma och bror här och kollar på "Jag vet vad du gjorde förre sommaren" på TV400. Drack lite glögg förut också. Gott!

Imorgon ska vi hem till moster min och baka formkakor.
Och på onsdag så ska jag baka hallongrottor, gräddkola, sirapskakor samt kokostoppar. Och hjälpa mamma med köttbullarna till julafton.

Ha det sköj!


R.I.P Brittany Murphy

Blev så chockad när jag gick in på Facebook och såg att Brittany Murphy dött. Så himla många kändisar som dött iår.. Michael Jackson, Patrick Swayze, Brittany Murphy.. alla var grymt bra. Brittany blev bara 32 år och drabbades av hjärtstillestånd. Vila i frid <3

Partaj

Igår var det party hos Angelika ( thisismagic.blogg.se ). Riktigt kul blev det, först så möttes vi alla upp och sedan så gick vi och åt. Efter det så gick vi hem till Angelika och pratade. Sedan körde vi twister och "Jag har aldrig". Därefter så följde sig limbo och ölspelet. Riktigt mys blev det. Jag, Sanna och Hanna hannibalthejoker.blogg.se åkte hem runt tjugo i två. Hanna och jag åkte hem till mig och kollade på Paranormal Activity. Har redan sett den en gång, men den var lika bra denna gång. Även fast vi somnade :)

Snart kommer Jonas och vi ska åka och köpa lite mat. Idag är det ju fjärde advent och jag kan säga att jag har fått lite julkänsla. Alla julklappar är handlade och bakningen blir klar imorgon. På torsdag är det julafton!

Dagens låt: Välkommen hem - EMD



RSS 2.0